werkatelier

Via het verlenen van arbeidsmatige activiteiten binnen een productieve- en/of dienstverlenende setting (binnen het centrum) willen we in arbeidszorg het gewaarborgd recht op arbeid aanbieden. Door participatie aan deze activiteiten wordt de maatschappelijke integratie en participatie bevorderd en worden latente functies van arbeid misschien opnieuw bereikbaar. Arbeidszorg draagt bij tot het algemeen welzijn van de deelnemers.

 

semi-industrieel

Door middel van arbeidsmatige activiteiten aan te bieden in ons producerend semi-industrieel atelier proberen we cliënten opnieuw te oriënteren richting tewerkstelling binnen hun interesseveld.

Lees meer
 

hout

Cliënten die liever creatiever bezig zijn met meubels en diverse houtsoorten kunnen terecht in ons houtatelier. Wekelijks hebben we heel wat meubels die ontdaan worden van hun oorspronkelijke gedaante om ze een nieuw leven in te blazen.

Lees meer

 

keuken

Iedere werker heeft uiteraard nood aan een stevige en gezonde maaltijd. Niet alleen het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag, ook het middagmaal moet ervoor zorgen dat de cliënten vlot de dag kunnen doorkomen. We voorzien daarom naast ons semi-industrieel en houtatelier ook een keukenwerking waarin cliënten die graag creatief zijn in de keuken of willen bijleren op keukenvlak terecht kunnen.

In de keuken geldt net zoals in de ateliers een vast schema. Elke ochtend wordt voorzien in koffie en soep. Voor ’s middags wordt er een warme maaltijd voorzien met verse producten zodat er een evenwichtige balans is tussen lichaam en geest. De cliënt mag zelf beslissen of hij al dan niet blijft mee-eten tegen een democratische prijs. 

Cliënten die willen doorgroeien naar de horeca kunnen bij ons al een mooie basis leggen om dan samen met de begeleiding door te groeien naar een opleiding of tewerkstelling.

Heb je nog vragen?

e-mail 056201791
Interesse icoon

maak kennis

Wil je meer weten over ons arbeidszorgcentrum? Dan kan je telefonisch (056/201791) of via mail (info@arbeidzorg-domino.be) met ons contact opnemen voor een rondleiding. We hopen op deze manier op al jouw vragen te antwoorden.
kennismaking

bij ons komen werken

Interesse voor de zorgsector? Solliciteer bij Domino. Wij zijn soms op zoek naar gemotiveerde medewerkers (m/v). Wie weet wordt u wel onze nieuwe collega!

lees meer

veelgestelde vragen

Heeft u nog vragen? Misschien vindt u het antwoord bij de meest gestelde vragen. Zo niet, neem dan gerust contact met ons op.
lees meer