leveranciers

Vanuit ons Arbeidszorgcentrum Domino werken we samen met een aantal leveranciers om onze cliënten te voorzien van werk. Deze leverancier kan zowel particulier als professioneel zijn. Hebt u een opdracht die u door ons wenst te laten uitvoeren dan vragen we u om contact met ons op te nemen via mail/telefoon of kom gerust eens langs. Indien mogelijk vragen we om reeds een voorbeeld mee te nemen van het uit te voeren werk opdat we op die manier een beter zicht krijgen op de inhoud ervan.

U kan ook éénmalig beroep op ons doen. We streven er uiteraard naar om elke opdracht tot een goed einde af te ronden waarbij we kwaliteit en kwantiteit hoog in het vaandel dragen. Tijdens een bezoek aan ons Arbeidszorgcentrum leggen we graag uit hoe we te werk gaan.

door wie wordt de opdracht uitgevoerd

lees meer

De opdracht wordt uitgevoerd door onze cliënten en het begeleidend personeel. Op die manier garanderen we een correcte aflevering van het product. U krijgt als leverancier steeds 1 contactpersoon toegewezen voor alle vragen of problemen aan te melden. 

hoe kunnen we een prijsofferte aanvragen

lees meer

U kan langskomen op onze werkvloer of vooraf telefonisch contact nemen. Op die manier kunnen we de haalbaarheid reeds aftoetsen van de opdacht en een afspraak inplannen om alles rustig te bekijken. Op die manier kunnen we een correcte prijs opmaken voor u.