leveranciers

Vanuit ons Arbeidszorgcentrum Domino werken we samen met een aantal leveranciers om onze cliënten te voorzien van werk. Deze leverancier kan zowel particulier als professioneel zijn. Hebt u een opdracht die u door ons wenst te laten uitvoeren dan vragen we u om contact met ons op te nemen via mail/telefoon of kom gerust eens langs. Indien mogelijk vragen we om reeds een voorbeeld mee te nemen van het uit te voeren werk zodat we een beter zicht krijgen op de opdracht.

U kan ook éénmalig beroep op ons doen. We streven er uiteraard naar om elke opdracht tot een goed einde af te ronden waarbij we kwaliteit en kwantiteit hoog in het vaandel dragen. Tijdens een bezoek aan ons Arbeidszorgcentrum leggen we graag uit hoe we te werk gaan.

door wie wordt de opdracht uitgevoerd

lees meer

De opdracht wordt uitgevoerd door onze cliënten en het begeleidend personeel. Op die manier garanderen we een correcte aflevering van het product. U krijgt als leverancier steeds 1 contactpersoon toegewezen om alle vragen of problemen te melden.

hoe kunnen we een prijsofferte aanvragen

lees meer

U kan langskomen op onze werkvloer of vooraf telefonisch contact opnemen. Zo kunnen we de haalbaarheid van de opdracht aftoetsen en een afspraak inplannen om alles rustig te bekijken. Op die manier kunnen we een correcte prijs opmaken voor u.