clienten

Ons arbeidszorgcentrum centrum ondersteunt mensen met een psychosociale kwetsbaarheid. Iedereen vanaf 18 jaar en met een basiskennis Nederlands kan bij ons terecht. Wij begeleiden mensen met verschillende statuten en werken daarvoor samen met verschillende diensten zoals VDAB, OCMW, Halte-R, … . Via het aanbieden van arbeidsmatige activiteiten willen wij het recht op arbeid  en een zinvolle daginvulling aanbieden.  

Duidelijke afspraken, duidelijke dagstructuur en voldoende inspraak zijn de belangrijkste pijlers van onze  arbeidszorgmethodiek. We proberen jullie inspraak te geven door de medewerkersvergaderingen en de mogelijkheid tot input van ideeën. Als cliënt heb je ook het recht op inspraak bij de keuze van onze activiteiten.  Door hieraan deel te nemen worden maatschappelijke integratie en participatie bevorderd. Zorg op maat , rekening houdende met ieders mogelijkheden staan hierbij centraal.

Heb je nog vragen?

e-mail 056201791
Interesse icoon

maak kennis

Wil je meer weten over ons arbeidszorgcentrum? Dan kan je telefonisch (056/201791) of via mail (info@arbeidzorg-domino.be) met ons contact opnemen voor een rondleiding. We hopen op deze manier op al jouw vragen te antwoorden.
kennismaking

bij ons komen werken

Interesse voor de zorgsector? Solliciteer bij Domino. Wij zijn soms op zoek naar gemotiveerde medewerkers (m/v). Wie weet wordt u wel onze nieuwe collega!

lees meer

veelgestelde vragen

Heeft u nog vragen? Misschien vindt u het antwoord bij de meest gestelde vragen. Zo niet, neem dan gerust contact met ons op.
lees meer