werk- en zorgtrajecten

Domino heeft een erkenning om in navolging van de uitvoeringsbesluiten van W² op te treden als actor werk binnen de activeringstrajecten. 
Daarnaast is er ook een erkenning  als herstelondersteuners van arbeidsmatige activiteiten (AMA). Wanneer betaald werk op middellange termijn niet mogelijk is, kan er beroep gedaan worden op de herstelondersteuners arbeidsmatige activiteiten. Het doel is zinvolle participatie aan de samenleving en de latente voordelen van arbeid te ervaren door het uitvoeren van een aantal taken op een werkpost (vb. meehelpen in de cafetaria van een ziekenhuis)

kwetsbare mensen openen bakkerij domino: “dit gaat veel verder dan alleen maar brood verkopen”

Hebt u het ook gelezen in de krant? Arbeidszorgcentrum Domino opende onlangs zijn deuren en heeft er zo een atelier bij. Lees hier het artikel dat in Het Laatste Nieuws gepubliceerd werd.
lees meer

“bakkerij domino” opent binnenkort zijn deuren

KORTRIJK – Nog niet zo lang geleden sloot Bakkerij Brigitte haar deuren in Filips van de Elzaslaan. Een jaar geleden sloot ook Bakkerij Bossuyt zijn deuren onverwacht. Dat betekent dat onze buurt twee bakkers armer geworden is. Met Arbeidszorgcentum Domin
lees meer

durf te vragen video

Durf te vragen video
lees meer

getuigenis van tibo over beschut wonen

Getuigenis van Tibo over Beschut Wonen
lees meer